Vores ambitioner

Vi vil gerne være den førende samarbejdspartner for jobcentrene på Sjælland og i samarbejde med dem bringe markant flere ledige ind på arbejdsmarkedet.

Vi vil gerne være den førende samarbejdspartner til virksomhederne i at rekruttere den passende arbejdskraft de behøver.

Vi vil gerne være den førende sparringspartner og rådgiver af kandidater der vil ind på arbejdsmarkedet eller der vil videre fra en arbejdsplads til drømmejobbet i en anden virksomhed.

Vores ambitioner kræver passion, nytænkende tilgange, målrettet og vedholdende indsats. Det kan vi levere.

Fordi vores virksomhedskultur er bygget op om stærke ambitioner og gode relationer. Vores organisation er designet til at handle. For os handler det om at lukke hullet mellem intention og implementering- kun handling ligger derimellem. I den ene ende af skalaen er organisationen hvor een kan sætte alle i stå. I den anden ende af handlekraft-skalaen er organisationen, hvor alle kan sætte det hele igang. Vi har fra dag 1 truffet valg om at være som sidstnævnte, det vil sige på handlekraftens side.

En organisation med en autoritær ledelse, som mange er bange for, vil ofte udvikle en nulfejlkultur. Den type virksomhedskultur sænker tempoet, fordi medarbejderne lige tjekker alting en ekstra gang. De bruger måske alt for lang tid på at formulere den mail de skal sende, projektoplæg bliver gennemlæst til hudløshed, og begår en ansat en fejl , sørger han/hun for at holde det hemmeligt, istedet for at få hjælp til at rettet op. Dermed bruger de ansatte unødig tid på at skabe nul fejl og dyrebare erfaringer går tabt, fordi organisationen ikke har fejl at lære af, eller ihvertfald får dem ikke konstruktivt på bordet.  Sådan en kultur har vi ikke og ønsker vi ikke.

Vi ønsker en kultur baseret på tillid ikke på frygt. Fordi tillid renser tvivlen ud af det rum, der er mellem ide og handling.

For at bevare en ambitiøs og handlekraftig organisation må vi også rekruttere individer der passer til virksomhedens ånd. Derfor går vi i rekrutteringsprocessen ligesåmeget op i medarbejderes ansvarlighed, engagement og mod, som vi går op i deres faglighed og uddannelser. Vi ønsker at rekruttere, fastholde og udvikle ambitiøse individer, der vil noget.

Derfor har vi besluttet at stifte Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT. Vi påtager os med glæde rollen. Vi vil gerne forbedre koordinering, kommunikation og samarbejdet mellem jobcentre, virksomheder og borgere. Vores ambition er at alle parter får glæde af MINDSHIFT og vi vil gøre vor bedste for at sørge for at der ingen løse ender er og at processerne til alles bedste optimeres.

Vi tilstræber at borgerne ikke falder mellem to stole. At virksomhederne får deres behov for passende arbejdskraft dækket. At jobcentrene aflastes for de mange sager de har og igennem os får en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

Vores værdier

  • Troværdighed: Vi skaber resultater ved at holde, hvad vi lover via handlekraft.
  • Respekt for mennesket: Ved at anskue et hvert menneske, med fokus på dets ressourcer og styrker.
  • Gennemsigtighed: Ved at være tydelig og konkret i kommunikation ved at indgå klare forventningsafstemninger fra samarbejdsstart med kommuner og virksomheder.
  • Grundighed: Vi leverer grundige progressions rapporter på borgere, profilbeskrivelser på kandidater, og vi laver minutiøse aftaler med borgere og samarbejdspartnere.
  • Handlekraft: Verden er fuld af strategier og intentioner, men vi er overbevist om at det der virkelig tæller er at følge strategierne ud i livet
+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig!

Hey! Skal du ikke have besked når vi udgiver et nyt blogpost? Eller spændende tilbud skræddersyet til dig? Så tilmeld dig forneden og vær en del af MINDSHIFT. Vi sender dig eksklusive tilbud uden at spamme dig 😀

Du bliver kontaktet snarligt

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!