VORES MENNESKESYN OG GRUNDLÆGGENDE FILOSOFI 

Vi er fagligt funderede i vores tilgang og vidensbaserede i vores metoder, vi analyserer løbende hvad der virker bedst og hvad der ikke virker ud fra nyeste viden på områderne.

Vigtigst for os er ikke hvem man er, hvad man har eller hvilke titler status man besidder nu, vigtigst er hvad man gør og hvad man har ambitioner om at udrette, vi hjælper gerne enhver i retning af sin ambition. Vi går ikke op i titler i MINDSHIFT hverken internt eller eksternt i vores blik på verden, vi går op i mennesket bag titlerne og kategorierne. Vi ser ikke direktører eller flygtninge der er på DU1 eller DU2 niveau når vi kigger ud i verden vi ser mennesker, med personlighed, motivation og styrker på hver deres måder.

Vi vægter evnen til at omsætte intention til handling højt. Fordi det er handlinger der skaber de ønskede resultater.

Derfor gælder det om at have hjertet med og lysten til at at gøre en forskel for andre mennesker.

Vores kunder og pleje af deres behov står altid højest i MINDSHIFT, det gør vi med passion og overskud. Derfor går vi lige det ekstra stykke af vejen selvom kunden ikke forventer det.

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig!

Hey! Skal du ikke have besked når vi udgiver et nyt blogpost? Eller spændende tilbud skræddersyet til dig? Så tilmeld dig forneden og vær en del af MINDSHIFT. Vi sender dig eksklusive tilbud uden at spamme dig 😀

Du bliver kontaktet snarligt

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!