Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT

Hvad kan MINDSHIFT gøre for dig som jobsøgende?

 

Desværre det har været svært for os, for du har virkelig været god.” Det er en sætning som mange jobansøgere genkender. Men her er den gode nyhed

Vidste du at 50% af alle jobs aldrig annonceres! At nogle brancher annoncerer mindre end andre?

Vi er det springbræt, som kan bringe dig fra ledighed til et liv med job, karriere og egen indtægt.

I samarbejde med dig finder MINDSHIFT frem til dine topstyrker og talenter og de brancher, som er attraktive for dig. Vi hjælper dig med at udvikle din kompetenceprofil og skaber forbindelsen til mulige arbejdspladser. Når vi har fundet et match mellem dig og det rette jobforløb hjælper vi dig igang med en god start på din arbejdsplads. 

I MINDSHIFT mestrer vi undervisning i teknikker og værktøjer som giver dig  gennemslagskraft på det danske jobmarked. Vi møder dig, hvor du er og hjælper dig med konkrete løsninger. Med MINDSHIFT har du den optimale partner på vejen til arbejdsmarkedet. Vi har ressourcer og knowhow til at arbejde med målgrupperne: 1) Højtuddannede, 2) Faglærte el. ufaglærte, 3) Dagpengeberettigede, 4) Flygtninge, 5) Indvandrere og andre målgrupper.  

I vores værktøjskasse har vi meget at byde ind med: Mindset der giver succes og det modsatte, hvad ansøgning og CV skal indeholde, utraditionelle  jobsøgningsstrategier, netværk, hvad der kan forhindre dig i at få jobbet, hvad der kan gøre at du får jobbet og meget andet nyttigt og spændende.   

Vi bruger vores meget positive erfaringer med at bringe flygtninge- og indvandrerkvinder ind på det danske arbejdsmarked. Her taler vi med en jobsøgende kvinde, og afklarer hende til at tage en buschaufføruddannelse.

 

Ring 30 58 66 44 eller skriv for et tilbud mindshift@mindshift.dk så hjælper vi dig igang.

 

Vi er til rødovre jobcenters uddannelsesmesse. Her inspirerer vi to kandidater til brancheskift samt til at tage en uddannelse og karrierevej i transportbranchen.

 

 

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig!

Hey! Skal du ikke have besked når vi udgiver et nyt blogpost? Eller spændende tilbud skræddersyet til dig? Så tilmeld dig forneden og vær en del af MINDSHIFT. Vi sender dig eksklusive tilbud uden at spamme dig 😀

Du bliver kontaktet snarligt

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!