Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT

Hvad kan MINDSHIFT gøre for jer som jobcenter?

MINDSHIFT har en stor jobværktøjskasse, som indeholder en række af løsninger – alle med det samme formål: At bygge bro mellem jobsøgende og arbejdsmarkedet. Vi er af den klare overbevisning, at vejene til beskæftigelse er utallige: Traditionel jobsøgning, virksomhedspraktik, løntilskud, vikaransættelse, networking, opkvalificering gennem AMU-kurser, IGU-forløb, uopfordret jobsøgning, LinkedIn-aktivitet… Listen er lang og vi sætter en ære i at finde den rette løsning til jeres borger.

 

Den rette løsning finder vi gennem gensidig sparring med borgeren opfulgt af en grundig kompetenceafklaring. Når vi i samarbejde med borgeren har fundet frem til realistiske jobmuligheder, sætter vi ind med den assistance, der er nødvendig for, at målet realiseres. MINDSHIFT udarbejder kompetenceprofiler, hjælper med at skrive ansøgninger, skaber kontakt til vores store netværk af virksomheder og rådgiver om de særligt gode muligheder, der er for at skabe karriere inden for brancher med akut mangel på arbejdskraft. Mindshift arbejder også med kandidaternes mindset og indstilling, fordi nogle gange er det indstillingen der gør hele forskellen.

 

Vi har ressourcer og knowhow til at arbejde med målgrupperne: 1) Højtuddannede, 2) Faglære el. ufaglærte, 3) Dagpengeberettigede, 4) Flygtninge, 5 ) Invandrere og andre målgrupper.

 

Ring 30 58 66 44 eller skriv for et tilbud mindshift@mindshift.dk så hjælper vi dig igang.

 

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig!

Hey! Skal du ikke have besked når vi udgiver et nyt blogpost? Eller spændende tilbud skræddersyet til dig? Så tilmeld dig forneden og vær en del af MINDSHIFT. Vi sender dig eksklusive tilbud uden at spamme dig 😀

Du bliver kontaktet snarligt

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!