Rekruttering
Den rette ansøger til jobbet finder du ikke nødvendigvis i din indbakke, bare fordi den er spækket med ansøgninger. Og det er vigtigt, at I ansætter den helt rigtige person, da de rette medarbejdere sikrer, at arbejdspladsen skaber gode resultater.
 
Rekruttering koster, fejlrekruttering koster mere:
Rekruttering handler også om ressourcer. Det er dyrt at rekruttere. Det indebærer blandt andet tid til planlægningen og ekstra administration, for ikke at tale om opstartsperioden indtil den nye kollega har helt fod på opgaverne. Rekruttering er dyrt – både når det lykkes, men særligt når det ikke lykkes. Undersøgelser viser, at rekruttering og udvælgelse er virksomhedens vigtigste kort for at opnå positive tal på bundlinjen. Et gennemtænkt rekrutteringsforløb skal ses som et godt kort at have på hånden, fordi det skaber bedre kvalitet, effektivitet og trivsel på arbejdspladsen.
Ressourcestærke medarbejdere skaber værdiskabende arbejdspladser
Rekruttering af de rette personer til de rette job er ikke kun afgørende for arbejdspladsen her og nu, men også på længere sigt. Kompetente og engagerede medarbejdere tiltrækker flere af sin slags og bidrager til, at der skabes prestige omkring arbejdspladsen. Herved bliver fastholdelse i sig selv en rekrutteringsstrategi. Kort sagt: Attraktive medarbejdere skaber attraktive arbejdspladser.
I MINDSHIFT kan vi tilbyde en effektiv og skræddersyet rekrutteringsproces der passer netop til dine behov og spotter den profil du ønsker, via:
1) Særligt tilrettelagte screenings samtaler for at afdække personlighed, sociale og faglige kompcetencer.
2) Dynamisk værktøjskasse med forskellige testværktøjer der passer til at finde den præcise profil.
3)  Grundighed og målrettet indsats, fordi vi tager rekruttering af den rette profil meget alvorligt.
4) Kundeservice og tilfredshed står højest hos os, derfor er det dine behov der driver vores tilgang og ydelser.
 Vi ved ud fra erfaring at rekrutterings opgaver er forskellige og vi ønsker at din proces skal netop passe til dine behov idet enhver rekrutterings proces er særegen.
Ring 30 58 66 44 eller skriv for et tilbud mindshift@mindshift.dk, så hjælper vi dig igang.
+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig!

Hey! Skal du ikke have besked når vi udgiver et nyt blogpost? Eller spændende tilbud skræddersyet til dig? Så tilmeld dig forneden og vær en del af MINDSHIFT. Vi sender dig eksklusive tilbud uden at spamme dig 😀

Du bliver kontaktet snarligt

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!