Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT

Hvad kan MINDSHIFT gøre for jer som virksomhed?

 

I MINDSHIFT har vi en bred sammensætning af jobkandidater, der står klar til at bidrage med kompetencer til jeres virksomhed.

Mulighederne for at få del i vores kandidaters ressourcer er mange. MINDSHIFT tilbyder traditionelle virksomhedspraktikforløb samt løntilskudsansættelser.

Derudover etablerer vi IGU-aftaler – Integrationsgrunduddannelsesforløb -, der gør det muligt for jer at få jeres kandidat i et toårigt praktikforløb. Som noget særligt ved IGU-aftalen modtager I som virksomhed en bonus på 20.000 kroner, når jeres kandidat har været hos jer de første seks måneder. Ved forløbets afslutning modtager I atter 20.000 kroner i bonus og I har muligheden for at ansætte jeres praktikant i en fast stilling.

 

MINDSHIFT står for hele rekrutteringsprocessen – lige fra udvælgelse af den bedst kvalificerede kandidat til kontraktudformning. Vi kender vores kandidaters styrker og formår at matche dem med jeres behov. Vi følger jeres kandidat tæt og sørger for, at forløbet kører optimalt.

Med en kandidat fra MINDSHIFT er I sikret:

  • Anerkendelse og værdi som en socialt ansvarlig arbejdsplads
  • Mulighed for at afprøve jeres kandidats kompetencer inden en eventuel ansættelse
  • Mangfoldighed og dermed, jf. det Danske Charter for Mangfoldighed, potentiale for innovation, nytænkning og en bred kompetencevifte i jeres virksomhed

Ring 30 58 66 44 eller skriv for et tilbud mindshift@mindshift.dk så hjælper vi dig igang.

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig!

Hey! Skal du ikke have besked når vi udgiver et nyt blogpost? Eller spændende tilbud skræddersyet til dig? Så tilmeld dig forneden og vær en del af MINDSHIFT. Vi sender dig eksklusive tilbud uden at spamme dig 😀

Du bliver kontaktet snarligt

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!