Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT

Hvad kan MINDSHIFT gøre for jeres flygtninge?

I MINDSHIFT er vi specialister i at skabe bro mellem flygtninge samt indvandrere og det danske arbejdsmarked.

Det er vi, fordi vi i MINDSHIFT sætter fokus på den enkeltes kompetencer og styrker. Gennem tests og interviews på modersmål skaber vi knivskarpe kompetenceprofiler tilpasset de danske arbejdspladser, som konverteres til en dansk anvendelig tekst.

Når vi har afdækket vores kandidaters kompetencer sætter vi alt ind på at matche dem med den rette arbejdsplads. MINDSHIFT har et stort netværk af virksomheder, som er parat til at ansætte flygtninge og vores ufravigelige mål er at sikre kandidaten ordinær beskæftigelse.

MINDSHIFT er toptunet i sin tværkulturelle tilgang: Vi møder individet i dets sproglige og kulturelle univers. Derfra følger vi individdet hele vejen til en hverdag med fast job, egen forsørgelse og en plads i det danske samfund.

Det betyder for jer som jobcenter, at I med MINDSHIFT er sikret en partner, der forstår jeres borgeres baggrund. Og vi forstår at omsætte denne baggrund til en værdi for jer, for arbejdspladserne og – ikke mindst – for borgerne selv.

For at få flygtninge hurtigst muligt ind på arbejdsmarkedet , rummer vores værktøjskasse:

  • I forlængelse af trepartsaftalens målsætninger ser vi flygtninge som reelt jobparate. Derfor har vi skarpt fokus på deres ressourcer og styrker via samtaleteknikker og tests.
  • Branchepakke modellens jobsektorer.
  • Brancherettet dansk med målrettede praktiketableringsforløb.
  • IGU ordninger
  • Arbejdsmarkedsrettet dansk i kombination med undervisning i danske samfundsforhold på modersmål via sprogmentorer der behersker dansk og flygtningenes sprog.
  • Vi spotter latente og oversete kompetencer og udarbejder skarpe CV`er i samarbejde med den enkelte flygtning.
  • Vi har et skarpt øje for og målretter den enkelte flygtninges blikke efter jobåbninger som er nævnt i de regionale positivlister.
  • De progressionsrapporter vi udarbejder til jobcentrene indeholder konkrete og målbare udviklinger den enkelte flygtning har været igennem.

Ring 30 58 66 44 eller skriv for et tilbud mindshift@mindshift.dk, så hjælper vi dig i gang.

Alaa er en flygtning fra Syrien vi første gang mødte d. 28 Juni og d. 29 fik vi ham i hans drømmejob som maler. På billedet underskriver han sin første ansættelseskontrakt i Danmark.

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig!

Hey! Skal du ikke have besked når vi udgiver et nyt blogpost? Eller spændende tilbud skræddersyet til dig? Så tilmeld dig forneden og vær en del af MINDSHIFT. Vi sender dig eksklusive tilbud uden at spamme dig 😀

Du bliver kontaktet snarligt

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!