MINDSHIFT som arbejdsplads

” Allerede på jobsamtalen havde jeg fået en rar fornemmelse af MINDSHIFT, og før jeg overhovedet havde fået praktikpladsen, tænkte jeg at det var det rette sted for mig at være.

Jeg fik lavet sådan en personlighedstest/ styrketest, som jeg synes var rigtig godt, da de på den måde til jobsamtalen fik en ide om hvem jeg er, som person, og hvordan jeg matcher deres/organisationens værdisæt. Testen belyste også de punkter, hvor jeg har et udviklingspotentiale og kan udfordres på og blive bedre til, hvilket er rart for mig at være opmærksom på.

Jeg fik en realistisk case tilsendt mail, med spørgsmål og hvordan jeg ville løse dem, hvilket var en super måde for mig, som kommende praktikant, da jeg på den måde fik et overblik i hvad og hvordan man arbejder i MINDSHIFTt.  Da jeg startede modtog jeg en ugeplan og blev introduceret til diverse fremadrettet arbejdsopgaver- det synes jeg var fedt!

Hos MINDSHIFT er to dage ikke ens. Allerede på første dag, synes jeg at der var et flow i arbejdsopgaverne og hele tiden mødte jeg nye mennesker og oplevede nye og spændende ting. Efter blot et par dage følte jeg, at var mig klædt på til selvstændigt at udføre virksomhedsbesøg og screening af potentielle arbejdspladser, hvilket var nyt, udfordrende og lærerigt.  Jeg føler at jeg personligt har udviklet mig og er blevet klogere på de mange virksomheder i Storkøbenhavn.

Jeg har haft et rigtigt godt praktikforløb hos MINDSHIFT, hvor jeg har været heldig at have haft mulighed for, at afprøve lidt af hvert, hvilket tilfører hverdagen ekstra spænding.

Som socialrådgiver var jeg imponeret over Emirs passion og hele hans tilgang til beskæftigelse- og integrationsområdet. Han formår ikke blot at motivere borgerene i relevant arbejde, -selv jeg er blevet inspireret af ham og resten af medarbejderne/ teamet.

I MINDSHIFT føler man sig som teamplayer man bliver inkluderet i teamet og der bliver lyttet til ens forslag og ideer. Dette opdagede jeg allerede på dagen, hvor vi på kontoret havde en meningsfyldt brainstorming, og hvor alle deltog aktivt. Det var fedt, at man sammen opnår det ønskede resultat.

 Tak til Emir og resten af medarbejderne hos MINDSHIFT, fordi de har taget godt imod mig, hver eneste dag. Jeg føler at mine mål for praktikken er opnået efter bedste ønske og jeg kan varmt anbefale enhver der ønsker, at arbejde med frihed under ansvar til, at komme i praktik hos MINDSHIFT.

Fatiha Saidi, socialrådgiver og tidligere praktikant som virksomhedskonsulent hos MINDSHIFT

 

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!