ADVISORY BOARD

Hvad er et advisory board? Det er et rådgivende organ der forsyner strategisk rådgivning til ledelse af et selskab på en juridisk set ikke-forligtende måde. Den uformelle natur af et advisory board giver større fleksibilitet i struktur og ledelse sammenlignet med en bestyrelse.

Vi har et tværfagligt og kompetent advisory board.  Der leverer kompetent sparring og input til virksomhedens kurs.

Medlemmerne af Advisory board er:

1)Thorbjørn Henriksen. 2) Silvana Nielsen.

Thorbjørn er international skatterådgiver og hjælper danske og udenlandske kunder med at navigere i danske forhold og EU sager og skattelove. Han er uddannet Master of Tax Law ( den højeste skatteuddannelse i Danmark) og har tidligere i næsten 10 år været ansat i de danske skattemyndigheder, herunder i Helsinge, i Hvidovre og i Hørsholm. Idag ejer og driver Thorbjørn selskaber der rådgiver både virksomheder og enkeltpersoner.

Silvana Nielsen er en 45 årig selvstændig forretningskvinde. Hun er uddannet med specialisering i medicinsk tolkning og kan flere fremmedsprog. Derudover er hun uddannet i TFT og kraniosakralterapi (Tankefelt-terapi). Hun har bl.a fra perioden 1992-2006 grundlagt og drevet Social-Medicinsk Tolkeservice A/S. Silvana har stor erfaring med tolkeverdenen og tværkulturelle kompetencer, hendes viden og færdigheder strækker sig på tværs af minoriteternes sprog, kulturer og historik i Danmark.

Thorbjørn Henriksen – Skatterådgiver og advisory board medlem

Silvana Nielsen

Silvana Nielsen – Uddannet tolk og advisory board medlem

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt mig!

Hey! Skal du ikke have besked når vi udgiver et nyt blogpost? Eller spændende tilbud skræddersyet til dig? Så tilmeld dig forneden og vær en del af MINDSHIFT. Vi sender dig eksklusive tilbud uden at spamme dig 😀

Du bliver kontaktet snarligt

Ny bog på vej
"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid
- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Ny bog på vej

"Sådan får du 100 borgere i job på rekord tid

- kunsten at bygge bro mellem jobcentre, borgere og virksomheder"

Følg med os. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

You have Successfully Subscribed!