Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT

Hvad kan MINDSHIFT gøre for jer som jobcenter?

MINDSHIFT har en stor jobværktøjskasse, som indeholder en række af løsninger – alle med det samme formål: At bygge bro mellem jobsøgende og arbejdsmarkedet. Vi er af den klare overbevisning, at vejene til beskæftigelse er utallige: Traditionel jobsøgning, virksomhedspraktik, løntilskud, vikaransættelse, networking, opkvalificering gennem AMU-kurser, IGU-forløb, uopfordret jobsøgning, LinkedIn-aktivitet… Listen er lang og vi sætter en ære i at finde den rette løsning til jeres borger.

Den rette løsning finder vi gennem gensidig sparring med borgeren opfulgt af en grundig kompetenceafklaring. Når vi i samarbejde med borgeren har fundet frem til realistiske jobmuligheder, sætter vi ind med den assistance, der er nødvendig for, at målet realiseres. MINDSHIFT udarbejder kompetenceprofiler, hjælper med at skrive ansøgninger, skaber kontakt til vores store netværk af virksomheder og rådgiver om de særligt gode muligheder, der er for at skabe karriere inden for brancher med akut mangel på arbejdskraft. Mindshift arbejder også med kandidaternes mindset og indstilling, fordi nogle gange er det indstillingen der gør hele forskellen. 

Som en ekstra service til jobcentrene afholder vi inspirationsdage om brancher og karriereveje, hvor jobsøgende borgere kan møde brancheambassadører og få indsigt i et væld af brancher.

Det gennemgående menneskesyn, der driver MINDSHIFT er, at vi i alle interaktioner med vores kandidater fokuserer på styrker, kompetencer og muligheder. I såvel en-til-en-samtalen mellem konsulent og borger som vores foredrag er vores overordnede mål at inspirere kandidaterne til at se mulighederne og at sprede budskabet: Der er job til alle, der ønsker et job. Vi er ikke bange for at tage opgaver eller målgrupper og vi elsker at gøre en forskel for mennesker. Vi gør det med passion. 

Vi har ressourcer og knowhow til at arbejde med målgrupperne: 1) Højtuddannede, 2) Faglære el. ufaglærte, 3) Dagpengeberettigede, 4) Flygtninge, 5 ) Invandrere og andre målgrupper.

Ring 30 58 66 44 eller skriv for et tilbud mindshift@mindshift.dk så hjælper vi dig igang.

Vi deltager her i KLs jobcamp (detaljer om jobcamp) i Ålborg sammen med alle landets kommuner. Vi er i dialog med mange jobcentre på Sjælland. Vi ønsker løbende at udvide vores dialog og samarbejde for at aflaste jobcentrene og få flere ledige i job. 

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev