Vores værdier

 

 

  • Troværdighed: Vi skaber resultater ved at holde, hvad vi lover via handlekraft.
  • Respekt for mennesket: Ved at anskue et hvert menneske, med fokus på dets ressourcer og styrker.
  • Gennemsigtighed: Ved at være tydelig og konkret i kommunikation ved at indgå klare forventningsafstemninger fra samarbejdsstart med kommuner og virksomheder.
  • Grundighed: Vi leverer grundige progressions rapporter på borgere, profilbeskrivelser på kandidater, og vi laver minutiøse aftaler med borgere og samarbejdspartnere.
  • Handlekraft: Verden er fuld af strategier og intentioner, men vi er overbevist om at det der virkelig tæller er at følge strategierne ud i livet

 

             VORES MENNESKESYN OG GRUNDLÆGGENDE FILOSOFI 

Vi er fagligt funderede i vores tilgang og vidensbaserede i vores metoder, vi analyserer løbende hvad der virker bedst og hvad der ikke virker ud fra nyeste viden på områderne.  

Vigtigst for os er ikke hvem man er, hvad man har eller hvilke titler status man besidder nu, vigtigst er hvad man gør og hvad man har ambitioner om at udrette, vi hjælper gerne enhver i retning af sin ambition. Vi går ikke op i titler i MINDSHIFT hverken internt eller eksternt i vores blik på verden, vi går op i mennesket bag titlerne og kategorierne. Vi ser ikke direktører eller flygtninge der er på DU1 eller DU2 niveau når vi kigger ud i verden vi ser mennesker, med personlighed, motivation og styrker på hver deres måder.  

Vi vægter evnen til at omsætte intention til handling højt. Fordi det er handlinger der skaber de ønskede resultater.

Derfor gælder det om at have hjertet med og lysten til at at gøre en forskel for andre mennesker. 

Vores kunder og pleje af deres behov står altid højest i MINDSHIFT, det gør vi med passion og overskud. Derfor går vi lige det ekstra stykke af vejen selvom kunden ikke forventer det. 

    ADVISORY BOARD 

Hvad er et advisory board? Det er et rådgivende organ der forsyner strategisk rådgivning til ledelse af et selskab på en juridisk set ikke-forligtende måde. Den uformelle natur af et advisory board giver større fleksibilitet i struktur og ledelse sammenlignet med en bestyrelse. 

Vi har et tværfagligt og kompetent advisory board.  Der leverer kompetent sparring og input til virksomhedens kurs.

Medlemmerne af Advisory board er: 

1)Thorbjørn Henriksen. 2) Thilan Irshad 3) Silvana Nielsen. 4) Karen Ørnholt  5) Emir Degirmenci.

Thorbjørn er international skatterådgiver og hjælper danske og udenlandske kunder med at navigere i danske forhold og EU sager og skattelove. Han er uddannet Master of Tax Law ( den højeste skatteuddannelse i Danmark) og har tidligere i næsten 10 år været ansat i de danske skattemyndigheder, herunder i Helsinge, i Hvidovre og i Hørsholm. Idag ejer og driver Thorbjørn selskaber der rådgiver både virksomheder og enkeltpersoner.                             

Thilan Irshad er en 32 årig IT arkitekt i region hovedstaden, og IT ekspert med speciale i at opbygge hjemmesider, digital transformation og online marketing. Thilan opererer som brobygger mellem forretningsverdenen og IT-verdenen. Thilan er uddannet som datatekniker og certificeret enterprise arkitekt fra Carnegie Mellon University i USA.  

Silvana Nielsen er en 45 årig selvstændig forretningskvinde. Hun er uddannet med specialisering i medicinsk tolkning og kan flere fremmedsprog. Derudover er hun uddannet i TFT og kraniosakralterapi (Tankefelt-terapi). Hun har bl.a fra perioden 1992-2006 grundlagt og drevet Social-Medicinsk Tolkeservice A/S. Silvana har stor erfaring med tolkeverdenen og tværkulturelle kompetencer, hendes viden og færdigheder strækker sig på tværs af minoriteternes sprog, kulturer og historik i Danmark.       

 

Silvana Nielsen

Vores ambitioner 

 

Vi vil gerne være den førende samarbejdspartner for jobcentrene på Sjælland og i samarbejde med dem bringe markant flere ledige ind på arbejdsmarkedet.

Vi vil gerne være den førende samarbejdspartner til virksomhederne i at rekruttere den passende arbejdskraft de behøver.

Vi vil gerne være den førende sparringspartner og rådgiver af kandidater der vil ind på arbejdsmarkedet eller der vil videre fra en arbejdsplads til drømmejobbet i en anden virksomhed.

Vores ambitioner kræver passion, nytænkende tilgange, målrettet og vedholdende indsats. Det kan vi levere.    

Fordi vores virksomhedskultur er bygget op om stærke ambitioner og gode relationer. Vores organisation er designet til at handle. For os handler det om at lukke hullet mellem intention og implementering- kun handling ligger derimellem. I den ene ende af skalaen er organisationen hvor een kan sætte alle i stå. I den anden ende af handlekraft-skalaen er organisationen, hvor alle kan sætte det hele igang. Vi har fra dag 1 truffet valg om at være som sidstnævnte, det vil sige på handlekraftens side.

En organisation med en autoritær ledelse, som mange er bange for, vil ofte udvikle en nulfejlkultur. Den type virksomhedskultur sænker tempoet, fordi medarbejderne lige tjekker alting en ekstra gang. De bruger måske alt for lang tid på at formulere den mail de skal sende, projektoplæg bliver gennemlæst til hudløshed, og begår en ansat en fejl , sørger han/hun for at holde det hemmeligt, istedet for at få hjælp til at rettet op. Dermed bruger de ansatte unødig tid på at skabe nul fejl og dyrebare erfaringer går tabt, fordi organisationen ikke har fejl at lære af, eller ihvertfald får dem ikke konstruktivt på bordet.  Sådan en kultur har vi ikke og ønsker vi ikke.

Vi ønsker en kultur baseret på tillid ikke på frygt. Fordi tillid renser tvivlen ud af det rum, der er mellem ide og handling.  

For at bevare en ambitiøs og handlekraftig organisation må vi også rekruttere individer der passer til virksomhedens ånd. Derfor går vi i rekrutteringsprocessen ligesåmeget op i medarbejderes ansvarlighed, engagement og mod, som vi går op i deres faglighed og uddannelser. Vi ønsker at rekruttere, fastholde og udvikle ambitiøse individer, der vil noget.     

Derfor har vi besluttet at stifte Vejen til arbejdsmarkedet – MINDSHIFT. Vi påtager os med glæde rollen. Vi vil gerne forbedre koordinering, kommunikation og samarbejdet mellem jobcentre, virksomheder og borgere. Vores ambition er at alle parter får glæde af MINDSHIFT og vi vil gøre vor bedste for at sørge for at der ingen løse ender er og at processerne til alles bedste optimeres. 

Vi tilstræber at borgerne ikke falder mellem to stole. At virksomhederne får deres behov for passende arbejdskraft dækket. At jobcentrene aflastes for de mange sager de har og igennem os får en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

 

Vores A-teamleder er ekspertkonsulent Emir Degirmenci, som er Kandidat i Sociologi fra (KU) og iværksætter med mange års erfaring fra forretningsverdenen, det seneste år har Emir Degirmenci hjulpet +100 individer i job alene i transportbranchen. Derudover kan han som sprognørd kommunikere på modersmål med flygtninge og indvandrere for de kvantitativt største grupper af migranter i Danmark, dvs. de arabiske lande (der er forenet af fællesproget klassisk arabisk) og indvandrere med rødder i Tyrkiet, både tyrkere og kurdere.  

Vores B-teamleder er Specialkonsulent Karen Ørnholt Møldrup, er Kandidat i tværkulturelle studier fra (KUA). Karen er specialist i kulturer, sprog, mennesker og relationer, og har sagsbehandler erfaring fra statslige styrelser, samt erfaring som jobkonsulent for borgere med andre udfordringer end ledighed, fra anden aktør Plan og Handling. 

 REFERENCER OG ANBEFALINGER

 

Når vores team behøver ekstra individer trækker vi på vores tætte netværk af dygtige sociologer, antropologer, psykologer, økonomer, socialrådgivere, sprogmentorer, jobkonsulenter, tolke, der er tilknyttet vores organisation som freelancere. Men man behøver ikke at have nogle af ovenstående uddannelser for at komme i betragtning til job hos os, sålænge man har relevante kompetencer, det rette mindset og ambitionsniveau. Indstilling og personlig drive betyder meget hos os. Derfor kan man skrive en uopfordret ansøgning med CV, og vi vil besvare den med beskrivelse af processen for rekruttering. Det foregår to faste gange om året men vi kan afvige processen som en undtagelse, ved akut behov og pres fra kundernes ordrer.  

 

 

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Free WordPress Themes, Free Android Games