Foredrag for A-kasser, jobcentre, udsatte boligområder og
virksomheder

Du kan som jobcenter booke en af MINDSHIFTs dygtige konsulenter til et inspirationsoplæg om temaer som: Jagten på drømmejobbet, brancheskift, karriereveje og jobåbninger og meget andet.

Du kan som virksomhed booke en af MINDSHIFTs dygtige konsulenter til foredrag om relevante temaer som:

  • Hvordan man øger handlekraften i organisationen
  • Hvordan man udnytter forskellige talenter bedst muligt
  • Hvordan man får talenter til at samarbejde

Ring til 30 58 66 44 eller skriv til: mindshift@mindshift.dk  Du kan også udfylde kontaktformularen her

I MINDSHIFT inviteres vi ofte af A-kasser, jobcentre og boligselskaber i udsatte boligområder for at holde inspirationsdage om job og karriere med borgere. Vi har bl.a. samarbejder med Københavns Jobcenter og Rødovre Jobcenter.

MINDSHIFT har samarbejdspartnere blandt boligselskaber som Lejerbo, AKB, FSB og DAB.  I forlængelse af de boligsociale helhedsplaner, der i 2017 har fokus på beskæftigelse, samarbejder MINDSHIFT og de respektive boligselskaber om jobkampagner i de udsatte boligområder, hvor vores konsulenter kommer ud og holder foredrag for at hjælpe borgerne i job og reducere den store ledighed i områderne.

På ovenstående video taler MINDSHIFTs ekspertkonsulent Emir Degirmenci til 3Fs medlemmer på Nørrebro om karriereveje og jagten efter drømmejobbet via springbræt til transportbranchen, hvor der er mange jobåbninger.

På nedenstående video inviterer MINDSHIFTs ekspertkonsulent Emir Degirmenci til foredrag om karriereveje inden for transportbranchen. 

Link til videoen

I det følgende kan du læse mere om, hvordan du med et AMU-kursus kan udvide dine kompetencer og få foden ind på arbejdsmarkedet.

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev