ADVISORY BOARD

Hvad er et advisory board? Det er et rådgivende organ der forsyner strategisk rådgivning til ledelse af et selskab på en juridisk set ikke-forligtende måde. Den uformelle natur af et advisory board giver større fleksibilitet i struktur og ledelse sammenlignet med en bestyrelse.

Vi har et tværfagligt og kompetent advisory board.  Der leverer kompetent sparring og input til virksomhedens kurs.

Medlemmerne af Advisory board er:

1)Thorbjørn Henriksen. 2) Silvana Nielsen.

Thorbjørn er international skatterådgiver og hjælper danske og udenlandske kunder med at navigere i danske forhold og EU sager og skattelove. Han er uddannet Master of Tax Law ( den højeste skatteuddannelse i Danmark) og har tidligere i næsten 10 år været ansat i de danske skattemyndigheder, herunder i Helsinge, i Hvidovre og i Hørsholm. Idag ejer og driver Thorbjørn selskaber der rådgiver både virksomheder og enkeltpersoner.

Silvana Nielsen er en 45 årig selvstændig forretningskvinde. Hun er uddannet med specialisering i medicinsk tolkning og kan flere fremmedsprog. Derudover er hun uddannet i TFT og kraniosakralterapi (Tankefelt-terapi). Hun har bl.a fra perioden 1992-2006 grundlagt og drevet Social-Medicinsk Tolkeservice A/S. Silvana har stor erfaring med tolkeverdenen og tværkulturelle kompetencer, hendes viden og færdigheder strækker sig på tværs af minoriteternes sprog, kulturer og historik i Danmark.

Thorbjørn Henriksen – Skatterådgiver og advisory board medlem

Silvana Nielsen

Silvana Nielsen – Uddannet tolk og advisory board medlem

+ Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev